Swarzwaldská originálka

Výborná chuťovka k vínu.


3.1165x
20 min

Postup přípravy

Plátky sýra velmi slabě potřeme bylinkovým žervé. Jednotlivé plátky swarzwaldské šunky vrstvíme střídavě s tenkými plátky sýra potřenými žervé. Vytvoříme bloček, který zatížíme a necháme do druhého dne rozležet. Druhý den nakrájíme Swarzwaldskou originálku ostrým nožem na slabé řezy, které zakomponujeme do studené mísy jako neobvyklou pochoutku.
user-icon

autor admin_hela

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Swarzwaldská originálka

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena