Švýcarské brambory

Zapečené brambory plněné masovo-sýrovou směsí.


4.413x
0
1×

Postup přípravy

Brambory omyjeme a celé uvaříme ve slupce. Poté necháme vychladnout, rozřízneme na poloviny a vydlabeme. Vydlabané brambory odložíme stranou. Kabanos oloupeme a umele na mlýnku na maso. Místo mletého kabanosu můžeme použít i opečené a ochucené vepřové maso. Stejně tak umeleme i sýr a to co jsme vydlabali z brambor. Osolíme, opepříme, směs promícháme, přidáme nasekanou petrželku a pažitku, vejce a ještě jednou pořádně promícháme. Masovo-sýrovou směs plníme do vydlabaných půlek brambor, skládáme do pekáčku a dáme zapéct do trouby, dokud sýr nezezlátne. Švýcarské brambory podáváme se zeleninovým salátem. Brambory také můžeme přelít tvarohem rozšlehaným s trochou pepře a česnekem.
user-icon

autor klikaz


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Švýcarské brambory

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Švýcarská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena