Švýcarská omeleta

Omeleta vhodná jako hlavní chod.


3.1128x
25 min

Postup přípravy

Teflonovou pánev lehce potřeme máslem. Pórek očistíme a nakrájíme na tenká kolečka. Vejce rozšleháme se smetanou, solí, pepřem a rozpuštěným máslem. Do vaječné směsi vmícháme kolečka pórku, strouhanku a sýr a vytvoříme hustší hmotu, kterou nalijeme na rozehřátou pánev a smažíme do sražení omelety. Švýcarskou omeletu podáváme s tmavým chlebem a zeleninou.
user-icon

autor Konvalinka

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Švýcarská omeleta

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena