Vaření.czReceptySvíčkové řezy majora Terazkyho

Svíčkové řezy majora Terazkyho

Hlavní chod pro slavnostní příležitosti. Recept z hovězí svíčkové s bylinkovým máslem.


3.158x
35 min

Postup přípravy

Ze svíčkové nakrájíme plátky a opečeme je zprudka na oleji. Plátky hovězího vyjmeme. Žampióny očistíme a nakrájíme na plátky. Šunku nakrájíme na nudličky. Ve výpečku orestujeme žampióny a šunku. Vzniklou směs zahustíme moučným máslem (trochu másla umíchaného se lžičkou mouky). Navršíme na řezy a ozdobíme bylinkovým máslem, které si připravíme podle následujícího postupu. Máslo utřeme se sardelovou pastou, nakrájenou cibulkou a pažitkou, doplníme kapary, špetkou nastrouhané citrónové kůry, nadrobno nasekanými nakládanými žampióny. Necháme ztuhnout v alobalu a krájíme na kolečka. Jako přílohu ke svíčkovým řezům servírujeme hranolky.
user-icon

autor Václav

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Svíčkové řezy majora Terazkyho

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena