Vaření.czReceptyŠvestková povidla z remosky

Švestková povidla z remosky

Tato povidla jsou rozhodně chutnější než kupovaná.


4.412x
0

Postup přípravy

Do velké remosky dáme neloupané, vypeckované švestky a zasypeme je cukrem. Zamícháme a necháme stát do druhého dne. Druhý den remosku zapneme a necháme 4 hodiny hřát. Obsah se zmenší o polovinu. Rozšleháme povidla metlou nebo rozmixujeme. Švestková povidla z remosky naplníme do sklenic a krátce sterilujeme. Stačí 20 minut při 90 °C. Švestková povidla z remosky podáváme a používáme podle chuti.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Švestková povidla z remosky

Zpět na recept
Druh jídla
Chuťovky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena