Švejžužu

Nakládané kuřecí maso k hranolkům a tatarské omáčce.


3.933x
15 min
1×

Ingredience

3 kskuřecí prsa

marináda

10 stroužkůčesnek
2 ksvejce
2 lžičkysolamyl
sójová omáčka
worcestrová omáčka
1 lžičkamletý černý pepř

podle chuti

majoránka
kmín

podle potřeby

chilli koření

Postup přípravy

Nejdříve si připravíme marinádu. Česnek oloupeme a nasekáme najemno nebo prolisujeme. Smícháme jej se sójovou a worcesterskou omáčkou, přidáme i vejce. Důkladně je rozšleháme. Vmícháme majoránku, kmín, chilli koření, pepř a solamyl. Marinádu důkladně promícháme. Kuřecí maso podle potřeby očistíme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na řízky nebo medailonky. Ty pak vložíme do marinády a necháme nejlépe přes noc uležet. Druhý den kuřecí švejžužu osmažíme v rozehřáté pánvi. Kuřecí švejžužu podáváme s hranolky a tatarkou nebo jinou přílohou podle chuti.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Švejžužu

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena