Švédské roštěnky

Plátky hovězí roštěné dušené a obložené směsí kaparů, cibulky, okurek a sardelovou pastou. Omáčka je zjemněná smetanou.


3.0731x
45 min
1×

Postup přípravy

Maso naklepeme, nasekneme okraje, obalíme v mouce a rychle opečeme na oleji z obou stran. Posypeme vegetou, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Připravíme si směs z nakrájené cibulky, okurky, kapary a spojíme sardelovou pastou. Směs rozdělíme na roštěnky a dusíme doměkka. Poté maso vyjmeme a do šťávy vmícháme smetanu a hořčici, prohřejeme a přelijeme šťávou.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Švédské roštěnky

Zpět na recept