Plátky hovězí roštěné dušené a obložené směsí kaparů, cibulky, okurek a sardelovou pastou. Omáčka je zjemněná smetanou.
Hodnocení
3.0
/ 5 (731x)
Doba přípravy
45 min
Chutnalo
1x
Ingredience
- -
olej
- -
sůl
1 ks
cibule
150 g
smetana
- -
hladká mouka
2 lžíce
kapary
- -
vegeta
150 g
okurka sterilovaná
600 g
hovězí maso
- -
hořčice plnotučná
Postup přípravy
Maso naklepeme, nasekneme okraje, obalíme v mouce a rychle opečeme na oleji z obou stran. Posypeme vegetou, podlijeme vodou a dusíme pod pokličkou. Připravíme si směs z nakrájené cibulky, okurky, kapary a spojíme sardelovou pastou. Směs rozdělíme na roštěnky a dusíme doměkka. Poté maso vyjmeme a do šťávy vmícháme smetanu a hořčici, prohřejeme a přelijeme šťávou.