I tradiční sekanou lze připravit na sváteční stůl.
sůl | |
1 ks | vejce |
1 svazeček | petrželka |
800 g | brambory |
1 svazeček | pažitka |
1 svazeček | kopr |
0.5 ks | pórek |
1 lžička | plnotučná hořčice |
500 g | mleté hovězí maso |
1-2 lžičky | citronová šťáva |
150 ml | bílý jogurt |
1 svazek | kořenová zelenina |
150 g | sterilovaný hrášek |
mletý černý pepř |
autor admin_vareni
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.