Sváteční masová sekaná

Recept na výbornou sekanou, která se hodí na sváteční obědy.


3.914x
90 min

Postup přípravy

Vejce uděláme na míchano. Mleté maso smícháme se solamylem, mlékem a ochutíme solí a pepřem. Vše pořádně propracujeme.

Formu na srnčí hřbet vyložíme potravinovou folii a část masa do ní rozetřeme tak, aby uprostřed formy zbyl prostor na náplň sekané. Maso potřeme kečupem a hořčicí, poklademe plátky šunky, suchého salámu, anglické slaniny, nakrájené okurky, kukuřicí a umíchanými vejci a sekanou uzavřeme zbylým masem.

Pekáč vyložíme pečícím papírem maso na něj z formy vyklopíme jako bábovku, potřeme hořčicí a pečeme asi 1 hodinu v troubě.

Sváteční masovou sekanou podáváme s bramborovou kaší nebo brambory.
user-icon

autor cacorka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sváteční masová sekaná

Zpět na recept