Recept na zahřátí z bílého vína, voňavého koření a ovoce. Snadný recept.
2 ks | jablko |
2 ks | pomeranč |
0.5 ks | citron |
5 ks | hřebíček |
2 ks | mandarinky |
1 l | bílé víno |
1 palička | skořice celá |
2 lžíce | třtinový cukr |
Z většího pomeranče, mandarinky a citronu vymačkáme šťávu. Jablka omyjeme a nakrájíme na měsíčky. Šťávu z ovoce, jablko, hřebíček, třtinový cukr a skořici dáme i s bílým vínem do hrnce a pomaličku přivedeme k bodu varu. Bílé víno s kořením a ovocem nevaříme! Svařené víno s kořením a ovocem podáváme horké k příjemnému posezení.
Videorecept: Vánoční punč, který krásně voní a v mrazivých dnech umí báječně zahřát
Úžasně voňavý nápoj, který navodí tu správnou vánoční atmosféru. Punč z červeného vína, rumu a koření, ve kterém nechybí ani kousky ovoce. Pojďme se ho naučit krok za krokem podle snadného videonávodu.
autor Samman
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena