Šunka se žampinovou směsí

Nápaditý, chutný a sytý předkrm pro gurmány.


3.092x
20 min

Postup přípravy

Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Kapii zbavíme jádřinců, pecek a nakrájíme na nudličky.

V pánvi rozehřejeme máslo a cibuli na něm zpěníme. Přidáme žampiony a osmahneme. Vmícháme kapii, rajský protlak a podle chuti směs okořeníme a osolíme. Vše krátce podusíme.

Plátky šunky opečeme po obou stranách na oleji, přeložíme na nahřáté talíře, pokryjeme připravenou směsí, ozdobíme petrželkou a servírujeme.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šunka se žampinovou směsí

Zpět na recept
Druh jídla
Předkrmy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.