Šumavský mls

Recept na zapékané bramborové chuťovky.


4.25x
45 min

Ingredience

20 dkgslanina
20 dkgniva
30 dkgvysočina
150 mlsmetana ke šlehání
6 ksčervené brambory

podle chuti

česnek

Postup přípravy

Brambory očistíme, lehce povaříme, částečně zchladíme a rozkrojíme na půlky. Každou polovinu lžičkou vydlabeme a plníme připravenou salámovo-sýrovou směsí. Směs si vyrobíme z nastrouhaného salámu, sýru a smetany, můžeme ji ještě dochutit prolisovaným česnekem. Na jednotlivé naplněné brambory pokládáme plátky slaniny, uložíme na pekáč, přikryjeme alobalem a v rozehřáté troubě zapékáme. Šumavský mls podáváme se zeleninovou oblohou z čerstvé nakrájené zeleniny.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šumavský mls

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena