Šumavský ďábel

Pikantní masová směs k topinkám.


4.58x
35 min
1×

Ingredience

20 mlolej
1 špetkasůl
3 dkgplnotučná hořčice
1 špetkachilli koření
10 dkgvepřová kýta
10 dkgdrůbeží játra
3 dkgpikatní kečup

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na nudličky, orestujeme do poloměkka na rozpáleném oleji. Přidáme drůbeží játra, orestujeme, potom přidáme cibuli a když změkne, směs jemně osolíme a doplníme k ní pikatní kečup a plnotučnou hořčici. Na závěr ochutíme šumavského ďábla chilli kořením a ihned podáváme. Šumavský ďábel chutná nejlepé s topinkami.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šumavský ďábel

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena