Suchárky

Výborné penízky nejen na Vánoce.


4.04x
0
1×

Postup přípravy

Ořechy namočíme do misky s vodou a necháme je tak do druhého dne. Smícháme mouku, cukr, změklou Heru, žloutek a ořechy. Ořechy necháváme v celku! Vzniklou hmotu rozdělíme na části. Ty vyválíme na válečky průměru asi jako dvacetikoruna, zabalíme je do potravinářské fólie a necháme aspoň 4 hodiny v lednici. Vychladlé válečky rozbalíme z fólie a krájíme na kolečka široká asi jako ji zmiňovaní dvacetikoruna. Suchárky klademe na plech vyložený pečícím papírem a dáme péct. Suchárky jsou hotové, když jsou mírně popraskané a na pohled suché. Ještě horké suchárky balujeme ve směsi moučkového a vanilkového cukru.
user-icon

autor sv-andrea

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Suchárky

Zpět na recept
Druh jídla
Cukroví
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2023. Všechna práva vyhrazena