Vaření.czReceptyStudená omáčka z červeného vína

Studená omáčka z červeného vína

Omáčka vhodná k jarním závitkům a jiným čínským pokrmům.


3.97x
10 min
2×

Postup přípravy

Všechny ingredience smícháme v malé misce nebo hrnku a důkladně zamícháme. Omáčku z červeného vína podáváme studenou nebo teplou. Teplá se dá ohřát na sporáku nebo v mikrovlnné troubě. Zeleninu nebo maso můžeme v omáčce namáčet nebo ho omáčkou polít.
user-icon

autor asulicek


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Studená omáčka z červeného vína

Zpět na recept
Druh jídla
Omáčky
Národní kuchyně
Čínská

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena