Štrúdl od babičky

S těstem se perfektně pracuje. Ač jsou štrúdly po upečení křupavější, všem moc chutnají.


4.658x
0
8×

Postup přípravy

Suroviny zpracujeme v těsto a necháme odležet. Připravíme si náplň. Nastrouhaná jablka smícháme s cukrem, skořicí, rozinkami a ořechy - vše v množství, jak komu chutná. Z těsta vyválíme placky, které plníme jablky a balíme do štrúdlů. Před pečením je potřeme mlékem. Štrúdly od babičky pečeme v troubě na 180 - 200 °C. Nejlepší jsou odležené do druhého dne, ale u nás vždy zmizí hned po upečení.
user-icon

autor Niky01


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Štrúdl od babičky

Zpět na recept
Druh jídla
Moučníky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena