Stříbrné tajemství

Rychlá a lehrá večeře. Brambory, kuřecí maso a žampiony v alobalu!


3.0552x
45 min
1×

Postup přípravy

Na plech dáme alobal, nepatrně jej potřeme olivovým olejem, brambory oloupeme a nakrájíme na plátky, které klademe na alobal, osolíme, opepříme. Kuřecí prsa naklepeme, osolíme, opepříme, a položíme na brambory, potom na ně dáme žampiony / množství lze upravit dle chuti /, trochu pórku a na konec čerstvou nebo nemáme-li alespoň sušenou bazalku...takto připravené vše zakryjeme alobalem a dobře jej u krajů spojíme se spodním dílem, aby nám nevytékala šťáva z masa, pečeme na 200 stupňů, asi po 35 minutách vyjmeme z trouby, na talířích potom dozdobíme strouhaným sýrem.
user-icon

autor 100

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Stříbrné tajemství

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena