Střelcova rána

Recept z kotlety či kýty divočáka.


5.04x
25 min

Ingredience

sůl
50 gcibule
5 gšpek
mletý pepř
1-2 lžícesterilované žampiony
150 gmaso z divočáka

podle potřeby

olej
hladká mouka

Postup přípravy

Z kýty nebo kotlety nakrájíme plátky o váze cca 150 g. Osolíme a opepříme. Špek nakrájíme na kostičky, cibuli oloupeme a nakrájíme nadrobno. Žampiony scedíme. Špek rozpustíme a necháme na něm osmažit cibulku a prohřát žampiony. Z masa vytvoříme kapsy, naplníme směsí a upevníme pomocí špejlí. Obalíme v mouce a zprudka opečeme na oleji. Střelcovy kapsy dáme do pekáčku a za občasného podlévání, otáčení a polévání výpekem pečeme doměkka. Podle potřeby výpek zahustíme hladkou moukou nebo hotovou jíškou. Střelcova rána je dobrá s hranolky nebo šťouchanými brambory s cibulkou. Suroviny jsou uvedeny na 1 porci.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Střelcova rána

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena