Stehýnka tří chutí

Recept vzniklý z fantazie, nudy a chuti po experimentu.


3.299x
60 min
2×

Postup přípravy

Připravíme si tři druhy marinád:

  1. 125 ml oleje smícháme se sójovou omáčkou a kořením na čínu.


  2. 5 lžic oleje smícháme s hořčicí, lžičkou soli, kořením na hranolky, kari kořením, česnekem a mletou paprikou.


  3. Do 4 lžic oleje vmícháme zázvor, staročeské koření a půl lžičky soli.


Vždy 4 ks stehýnek důkladně promícháme s marinádou, dáme do misky a necháme alespoň 3 hodiny v chladu uležet.

V předehřáté troubě pečeme odděleně podle chutí na 200°C 25 minut zakryté a 25 minut dopékáme odkryté.

Podáváme s pečivem a nebo s pečenými brambory s přelivem
.
user-icon

autor konvalinka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Stehýnka tří chutí

Zpět na recept