Stehýnka s jogurtovou kůrkou

Stehýnka naložená v jogurtové marinádě, s rýží budou nejen dietnější, ale také vynikající!


2.9750x
90 min

Postup přípravy

Stehna omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme a necháme v míse odležet. Česnek a cibuli nakrájíme najemno. V misce si rozmícháme jogurt s cibulkou, česnekem a veškerým kořením. Podle chuti směs osolíme. Stehýnka vložíme do marinády, aby byla zcela ponořená a necháme několik hodin uležet. Do vymazaného pekáčku tukem, skládáme stehýnka, která necháme péci asi 40 minut, dokud nemají zlatou barvu. Podle potřeby je podléváme horkou vodou a obracíme. Na talíři sypeme maso petrželkou a červenou paprikou nakrájenou na kousíčky.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Stehýnka s jogurtovou kůrkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.