Hovězí steaky se žampiony a výbornou bramborovou kaší ochucenou česnekem a zelenou petrželkou.
2 ks | hovězí steak (á 200 g) |
1 plechovka | žampiony Znojmia |
příloha | |
---|---|
4-6 stroužků | česnek |
50 g | máslo |
400 g | brambory |
5-8 lžic | vlažné mléko |
1 hrst | čerstvá petrželka |
podle chuti | |
1 stroužek | česnek |
sůl | |
mletý černý pepř | |
podle potřeby | |
olej | |
20 g | máslo obalené v hladké mouce |
nálev ze žampionů |
autor Jarka Petrová
Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021 O nás |Všechny služby |Volná místa |Reklama |Servis firmám
Všeobecné podmínky |Cookies |Ochrana osobních údajů |Zpracování osobních údajů |Odstranění osobních údajůJakékoliv užití obsahu, včetně převzetí článků je bez souhlasu Economia, a. s. zapovězeno.