Steak s chřestovým salátem

Šťavnatý hovězí steak s chřestovým salátem. Osvědčený recept pro letní grilování.


3.73x
35 min

Postup přípravy

Chřest oškrábeme a odřízneme z něj tvrdou část. Opepříme, osolíme a vložíme na gril.

Mezitím si připravíme dresing: lískové oříšky spaříme a oloupeme, potom nakrájíme nadrobno. Osolíme, opepříme, přilijeme šťávu z granátových jablek a olivový olej a přisypeme mořskou sůl.

Opečený chřest sundáme z grilu, překrojíme ho na menší části, promícháme s dresingem a necháme odležet.

Teď si připravíme steak: maso dvakrát za sebou osolíme a opepříme z obou stran a vložíme na gril. Středně propečené maso vyndáme do mísy, zabalíme do alobalu a necháme chvíli odležet.

Hovězí steak na závěr ještě posypeme mořskou solí a podáváme spolu s chřestovým salátem.

Zdroj: iPrima.cz - Rozpal to, šéfe!


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Steak s chřestovým salátem

Zpět na recept