Známý recept na křupavé řízky. Maso marinujeme nejlépe přes noc, ať jsou řízky šťavnatější!
1 kg | vepřový řízek |
marináda | |
---|---|
4 stroužky | česnek |
3 lžíce | olej |
4 ks | vejce |
2 lžíce | jogurt |
1 lžíce | hořčice plnotučná |
2 lžíce | škorobová moučka |
1 lžička | sušené oregano |
podle chuti | |
sůl | |
podle potřeby | |
olej na smažení |
autor Samman
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena