Šťavnatý řízek s jogurtem

Další výborný recept na chutný řízek s marinováním.


4.318x
30 min

Postup přípravy

Vepřové řízky omyjeme, osušíme a naklepeme. Řízky osolíme a opepříme.

Vejce rozšleháme s jogurtem, prolisovaným česnekem a grilovacím kořením. Do připravené marinády přidáme naklepané řízky a necháme celou noc v lednici přikryté transparentní folií.

Na druhý den řízky vyndáme z marinády a obalíme ve strouhance promíchané s nastrouhaným parmazánem. Řízky smažíme nejlépe na sádle z obou stran dozlatova a ukládáme odkapat na ubrousek.

Šťavnatý řízek s jogurtem podáváme s naší oblíbenou přílohou.
user-icon

autor null


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Šťavnatý řízek s jogurtem

Zpět na recept