Vaření.czReceptyŠťavnaté kuřecí řízky

Šťavnaté kuřecí řízky

Aby řízky byly šťavnatější, necháme je na noc v lednici namočené v mléce. Recept pro začátečníky.


4.414x
20 min

Ingredience

1 ksvejce
4 kskuřecí řízek

podle chuti

sůl
mletá paprika

podle potřeby

mléko
hladká mouka
olej na smažení

Postup přípravy

Kuřecí řízky naklepeme nejlépe mezi pečícím papírem a vložíme je do mléka. Nejlépe přes noc je dáme odpočinout do lednice. Druhý den maso vyjmeme. Řízky obalíme ve vejci rozkvedlaným s mlékem, solí, pepřem a paprikou. Pak je obalíme v hladké mouce a dáme smažit do připravené rozehřáté pánve s olejem. Šťavnaté kuřecí řízky smažíme dozlatova a ukládáme na papírový ubrousek, abychom odsáli přebytečný tuk. Šťavnaté kuřecí řízky podáváme se salátem a bramborovou přílohou .
user-icon

autor null

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Šťavnaté kuřecí řízky

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Ostatní

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena