Tento recept je sice finančně trochu nákladnější, ale výsledek stojí za to. Na 4 porce nám postačí 2 větší kuřecí prsa. Ta očistíme a překrojíme podélně na půlky, takže nám vzniknou 4 plátky. Lehce je naklepeme a potom okořeníme. Mám vyzkoušené koření Italia.
Ve větší misce rozmícháme 1 - 2 vejce, mléko podle potřeby, polohrubou mouku, strouhaný parmazán a také strouhanou goudu. Smícháme do lehce hustějšího těstíčka, aby drželo na kuřecích prsou. Prsa vložíme do těstíčka, obalíme a ihned vkládáme do rozpáleného oleje. Šťavnatá kuřecí prsa v parmazánovém těstíčku smažíme z každé strany dozlatova, dohromady asi 10 - 15 minut. Pak je dáme odkapat na papírovou kuchyňskou utěrku.
Šťavnatá kuřecí prsa v parmazánovém těstíčku podáváme s bramborovým pyré smíchaným s dozlatova osmaženou cibulkou. Na ozdobu můžeme dát na vrch pyré plátky salátové okurky a doprostřed dáme ozdobenou malou ředkvičku upravenou jako růžička.