Vaření.czReceptySrnčí řezy s jahodami a banánem

Srnčí řezy s jahodami a banánem

Zvěřina spolu s ovocem tvoří dokonalý soulad chutí. Vhodné třeba při rodinném obědě.


4.04x
60 min

Postup přípravy

Maso přes noc naložíme do vína. Banány oloupeme a nakrájíme na kolečka. Omyté jahody nasekáme na kousky. Druhý den ho vyjmeme, osušíme, osolíme, okořeníme a orestujeme na rozpáleném oleji 5 - 7 minut po obou stranách. Poté maso vyjmeme, do výpeku přidáme ostrou francouzskou hořčici, lehce orestujeme, přidáme zbytek červeného vína, zredukujeme, nakonec přidáme nakrájené banány a jahody. Vše prohřejeme, na talíři nalijeme omáčku na srnčí řezy a podáváme s bramborem, rýží nebo noky.
user-icon

autor Fendryska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Srnčí řezy s jahodami a banánem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena