Srnčí játra ve smetanové omáčce

Recept na divoká smetanová játra.


2.9890x
45 min

Postup přípravy

Játra naložíme na několik hodin do mléka. Pak je vyjmeme, otřeme suchou utěrkou, stáhneme z nich blánu a protkneme je nudličkami slaniny.

Na rozpáleném omastku játra rychle z obou stran opečeme, zalijeme vývarem a podusíme doměkka. Když jsou srnčí játra měkká, zalijeme je smetanou a citrónovou šťávou a ještě chvíli podusíme. Srnčí játra ve smetanové omáčce dochutíme solí, pepřem a vínem.

Srnčí játra ve smetanové omáčce podáváme s bramborovou kaší nebo vařenými brambory.
user-icon

autor 59


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Srnčí játra ve smetanové omáčce

Zpět na recept