Špízy z mořské štiky

Další z chutných jídel připravených na grilu.


3.73x
45 min

Postup přípravy

Mořskou štiku bez kůže nakrájíme na plátky.

Do mísy vlijeme olivový olej, přidáme rybu, drcené bobkové listy, tymián, citronovou šťávu, utřený česnek, sůl, pepř a vše lehce, ale řádně promícháme. Naloženou rybu dáme do ledničky alespoň na 2 hodiny.

Poté maso napichujeme na špízy střídavě s plátky oloupaných žampionů a kolečky cibule. Hotové špízy z mořské štiky potřeme marinádou zbylou z naložení a prudce grilujeme ve vyhřátém grilu.

Špízy z mořské štiky podáváme dle chuti s grilovanou nebo jinou přílohou.
user-icon

autor Jams


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špízy z mořské štiky

Zpět na recept