Ze Slovenska jsem si před léty dovezla tento recept, chutná s hranolky i s bramborovou kaší.
250 g | eidam |
250 g | anglická slanina |
250 g | vepřová játra |
250 g | vepřové maso (kýta) |
podle chuti | |
---|---|
sůl | |
mletý černý pepř | |
těstíčko | |
1 špetka | sůl |
1 ks | vejce |
vegeta | |
grilovací koření | |
2 lžíce | bílé víno |
sekaná petržel | |
hladká mouka | |
1 špetka | mletý černý pepř |
podle potřeby | |
tuk na smažení | |
pórek nebo cibule |
autor konko
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena