Špenátová cizrna

Chuťově výborný a zdravý oběd z cizrny.


3.016x
45 min
2×

Postup přípravy

Cizrnu si namočíme den předem do vody, druhý den vodu vyměníme a cizrnu uvaříme (vaří se cca 30 minut)

Na pánvičce si osmažíme nadrobno nasekanou cibulku, přidáme špenát, který dochutíme česnekem, solí a pepřem. Když je špenát dostatečně prohřátý, přilijeme kysanou smetanu a přidáme na kousky natrhanou mozzarellu, kterou necháme zpola rozpustit.

Když se mozzarella začne rozpouštět, sundáme pánvičku ze sporáku a přidáme uvařenou cizrnu.

Špenátovou cizrnu ihned podáváme.
user-icon

autor Marsee


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špenátová cizrna

Zpět na recept