Špejle vyhládlého trampa

Trampské špejle, na kterých najdete kromě špekáčků také slaninu a klobásku.


2.9932x
20 min

Ingredience

1 kscibule
4 ksfeferonky
2 ksšpekáček
100 ganglická slanina
2 ksostravská klobása

podle chuti

tuk

Postup přípravy

Oloupané špekáčky a klobásy nakrájíme na kolečka, slaninu na čtverečky a oloupanou cibuli na silnější plátky, feferonky přepůlíme.

Jednotlivé suroviny střídavě napichujeme na špejli jako špíz.

Špejle vyhládlého trampa smažíme v rozehřátém tuku nebo na ohni zvolna pečeme. Špejle vyhládlého trampa postupně otáčíme.

Špejle vyhládlého trampa podáváme s pečivem nebo brambory, záleží na chuti.
user-icon

autor 100


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špejle vyhládlého trampa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena