Špecle s uzeným masem

Recept na rychlý hlavní chod.


3.712x
35 min
1×

Postup přípravy

Uvaříme si balíček kysaného zelí, nejlépe vlastní. Zelí scedíme, protože musí být bez vody. Nebudeme jej zahušťovat. Cibuli oloupeme, spolu se slaninou nakrájíme nadrobno a usmažíme dozlatova. Do zelí přidáme smaženou cibulku se slaninou a promícháme. Špecle, zakoupené jako hotové jídlo, vysypeme na plech nebo na pánev a dáme uzenou krkovičku nebo jakékoli uzené maso. Vše ohřejeme a nakonec přidáme horké zelí. Špecle s uzeným masem promícháme a podáváme.
user-icon

autor Drahuška

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Špecle s uzeným masem

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena