Španělský vepřový plátek

Řízky na víně s rýží. Recept vydá na 4 porce jídla.


3.0736x
45 min

Postup přípravy

Vepřovou kýtu nakrájíme na plátky, které mírně naklepeme, osolíme a opepříme. Ještě je potřeme utřeným česnekem a zaprášíme moukou.


Na rozpáleném oleji opečeme z obou stran a vyndáme na nahřáté talíře. Na pánev vložíme na plátky pokrájenou cibuli a rajčata. Zprudka opečeme a přidáme šunku pokrájenou na nudličky. Směsku zalijeme vínem. Vložíme opečené řízky a necháme přejít varem.


Maso ozdobíme olivami a podáváme s rýží.

user-icon

autor Vilienka


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Španělský vepřový plátek

Zpět na recept