Jednoduchý recept na přípravu chutného španělského ptáčka trochu jinak.
2 plátky | slanina |
2 ks | vejce |
1 ks | cibule |
1 ks | párek |
1 kostka | Masox |
2 lžíce | hořčice plnotučná |
3 lžíce | hladká mouka |
1 ks | okurka sterilovaná |
500 g | vepřové maso |
3 lžíce | tmavá jíška |
podle potřeby | |
---|---|
olej | |
studená voda | |
podle chuti | |
sůl | |
maggi | |
mletý černý pepř |
autor Robert Pátek
Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.
Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.
KontaktovatCentrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2024. Všechna práva vyhrazena