Špaldové bulky z domácí pekárny

Recept na výborné pečivo vhodné třeba k masu.


5.07x
90 min

Postup přípravy

Suroviny dáme do domácí pekárny a necháme vypracovat těsto.

Ze špaldového těsta uděláme bulky, které nařízneme uprostřed a potřeme slanou vodou. Špaldové bulky necháme ještě 20 minut kynout. Špaldové bulky dáme do trouby předehřáté na 180 °C a pečeme 20 - 30 minut. Upečené je opět potřeme slanou vodou.

Špaldové bulky z domácí pekárny podáváme podle chuti. Výborné jsou třeba jako příloha k masu.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špaldové bulky z domácí pekárny

Zpět na recept
Druh jídla
Přílohy
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena