Vaření.czReceptyŠpagety s mletým masem a šlehačkou

Špagety s mletým masem a šlehačkou

Jednoduchý recept na skvěle chutnající špagety s mletým masem a šlehačkou, která dodává tomuto jídlu velmi jemnou chuť.


4.8114x
45 min
5×

Ingredience

3 stroužkyčesnek
1 hrnečekolej
2 lvývar
2 kscibule
1 hrnekhladká mouka
2 kelímkysmetana ke šlehání
1 lžičkadrcený kmín
500 gmleté vepřové maso
1 hrneksladký kečup
0.5 lžičkymletý černý pepř
1 hrstsušená majoránka

podle chuti

sůl

na ozdobu

petrželka
pažitka
tvrdý sýr

příloha

1.5 baleníšpagety

Postup přípravy

Cibuli nasekáme nadrobno, osmahneme na oleji dozlatova a potom přidáme mleté vepřové maso. Směs řádně rozmělníme, osolíme, přidáme pepř, kmín a důkladně orestujeme. Poté do směsi přidáme kečup, utřený česnek, majoránku, promícháme, zalijeme šlehačkou a vývarem. Zahustíme jíškou tak, abychom dosáhli poměrně dost husté omáčky a necháme chvíli projít varem. Pokud je potřeba, omáčku dochutíme. Omáčku promísíme se špagetami, které jsme si uvařili tzv. na skus, a nyní můžeme servírovat. Špagety s mletým masem a šlehačkou ozdobíme nastrouhaným sýrem a sekanou petrželkou promíchanou s pažitkou.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Špagety s mletým masem a šlehačkou

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z české kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena