Špagety s hovězím masem od maminky

Recept na masové špagety po česku. Všem v naší rodině hrozně moc chutnají a vždy se po nich jen zapráší.


5.03x
90 min

Postup přípravy

Hovězí maso očistíme, nakrájíme na kostičky a naložíme do směsi worchesterové omáčky, podravky, pepře a kečupu. Směs masa necháme uležet. Hovězí maso použijeme podle osobních preferencí - hovězí krk, hovězí váleček, můžeme také použít vepřovou kýtu, krkovičku či plecko.

Cibule oloupeme a nakrájíme na kostičky. Rajčata a bílou papriku pokrájíme na kostičky. Česnek oloupeme a prolisujeme.

Cibuli necháme zesklovatět na oleji, přidáme hovězí maso a necháme orestovat. Když je maso zatáhlé, přidáme pokrájená rajčata, papriku a česnek. Zalijeme vodou a přidáme půl kostky masoxu.

Hovězí maso dusíme doměkka v tlakovém hrnci asi 30 minut. Špagety mezitím uvaříme podle návodu na balení. Nakonec omáčku zahustíme jíškou a popřípadě dochutíme kečupem.

Špagety s hovězím masem od maminky podáváme se špagetami a sypeme nastrouhaným eidamem.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špagety s hovězím masem od maminky

Zpět na recept