Letošní sezóna prý houbám přeje, tak určitě nejaké zbydou i k přípravě této vynikající pochoutky. Stačí 20 minut a večeře je na světě.
Hodnocení
4.8
/ 5 (75x)
Doba přípravy
20 min
Ingredience
Ostatní
Slanina50 g
Sůl
Máslo25 g
Petrželka
Houby300 g
Eidam50 g
Špagety300 g
Drcený kmín
Postup přípravy
Špagety uvaříme dle návodu na obalu. Mezitím na pánvičce na másle udusíme nakrájené houby a dle chuti je osolíme a přidáme kmín s nasekanou petrželkou.
Zvlášť ve větším hrnci necháme osmahnout na kostičky nakrájenou slaninu.
Až se vyškvaří, nasypeme do hrnce uvařené špagety a houby. Důkladně zamícháme a necháme pár minut osmažit.
Podáváme se strouhaným eidamem, můžeme dle chuti přidat i trochu kečupu.