Špagety Ragutatti

Pikantní omáčka na špagety.


3.2532x
45 min
1×

Postup přípravy

Nejprve si nakrájíme cibuli nadrobno. Vepřovou kotletu nakrájíme na kostičky o velikosti 2 x 2cm, osolíme a opepříme..



Na rozpáleném oleji zesklovatíme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté přidáme celý nakrájený obsah sklenice Moravanka i s nálevem. Kdo nemá rád ostré feferonky, předem je vyndá. Také přídáme tu samou sklenici vody. Dusíme dokud není maso měkké.

Potom přidáme celý kečup a chvíli provaříme.

Mezitím si v hrnečku rozmícháme hladkou mouku ve studené vodě a omáčku následně zahustíme. Vše za stálého míchání provaříme, aby se ztratila chuť syrové mouky.



Špagety uvaříme dle návodu.


Hotové špagety servírujeme na talíře. Doprostřed špaget vlijeme omáčku a vše bohatě posypeme strouhaným sýrem.
user-icon

autor Jenik


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špagety Ragutatti

Zpět na recept