Špagety PaiPai

Recept pro všechny milovníky špaget. Místo krůtího lze použít vepřové.


3.093x
20 min

Postup přípravy

Do vroucí osolené vody s trochou oleje vložíme špagety a uvaříme je podle návodu.

Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nakrájíme najemno a česnek prolisujeme. Žampiony scedíme. Maso z konzervy nakrájíme.

Nejlépe do pánve s pokličkou dáme trochu sádla nebo oleje, na kterém zpěníme cibuli. Poté přidáme žampióny a orestujeme je. Kdo má rád olivy, může přidat i je. Pak vložíme do pánve maso. Ochutíme česnekem, pepřem worcestrovou omáčkou, sójovou omáčkou, vegetou, oreganem a podle potřeby chilli kořením.

Nakonec vmícháme kečup podle chuti. Pánev přikryjeme pokličkou a dusíme. Po chvíli přilijeme trochu vody, aby se vytvořila omáčka. Povaříme.

Hotovou omáčkou zalijeme uvařené špagety. Špagety PaiPai sypeme sýrem.
user-icon

autor Pavla


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Špagety PaiPai

Zpět na recept