Zapečené špagety s omáčkou z konzervovaného tuňáka, protlaku, česneku, tymiánu a oregána.
Hodnocení
3.0
/ 5 (648x)
Doba přípravy
60 min
Ingredience
- -
česnek
- -
olej
1 ks
cibule
- -
celer
- -
tymián
400 g
tuňák
500 g
špagety
1 plechovka
rajský protlak
- -
oregano
1 hrst
parmazán
Postup přípravy
Na oleji osmažíme cibuli, přidáme celer, česnek, rajský protlak, tuňáka, tymián a oregáno a asi 10 minut směs dusíme. Uvaříme si špagety. Zapékací misku vymažeme tukem. Do ní dáme první vrstvu špaget, na kterou nalijeme polovinu omáčky, kterou máme v hrnci. Na ní dáme zbytek špaget a přelijeme druhou polovinou omáčky, kterou posypeme parmezánem. Zapékáme asi 30 minut.