Špagety ála tonno

Zapečené špagety s omáčkou z konzervovaného tuňáka, protlaku, česneku, tymiánu a oregána.


3.0648x
60 min

Postup přípravy

Na oleji osmažíme cibuli, přidáme celer, česnek, rajský protlak, tuňáka, tymián a oregáno a asi 10 minut směs dusíme. Uvaříme si špagety. Zapékací misku vymažeme tukem. Do ní dáme první vrstvu špaget, na kterou nalijeme polovinu omáčky, kterou máme v hrnci. Na ní dáme zbytek špaget a přelijeme druhou polovinou omáčky, kterou posypeme parmezánem. Zapékáme asi 30 minut.
Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Špagety ála tonno

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Recepty z italské kuchyně

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebo vám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2022. Všechna práva vyhrazena