Soutěžní perníčková vajíčka v čokoládě

Velikonoční recept na nepečená čokoládová vajíčka.


0.00x
60 min

Postup přípravy

Perníčky nastrouháme do misky a přilijeme citronovou šťávu, přidáme měkké máslo, marmeládu, prohněteme a vytvarujeme vajíčka. Ruce si namáčíme ve vodě, pokud se nám směs příliš lepí.

Perníková vajíčka dáme do chladničky asi na 1 hodinu, aby dobře zatuhla. 

Rozehřejeme čokoládovou polevu, vajíčka v ní namáčíme na špejli a necháme  okapat. Perníková vajíčka můžeme obalit barevným sypáním, dozdobit bílkovou polevou apod. Vajíčka jsou pěkná v zeleném osení.

Perníková vajíčka v čokoládě uchováváme v chladu a podáváme jako sladkou velikonoční výslužku.


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Soutěžní perníčková vajíčka v čokoládě

Zpět na recept