Sójové maso v zeleninovém pyré

Recept na zdravý oběd nejen pro vegetariány.


4.05x
0

Postup přípravy

Den předem si uvaříme sójové kostky ve slané vodě podle návodu doměkka. Scedíme je, vymačkáme z nich vodu a naložíme do marinády z oleje, sójové omáčky a koření. Necháme přes noc odležet.

Druhý den zeleninu uvaříme ve vodě doměkka. Vývar slijeme do misky, zeleninu rozmixujeme a postupně přidáváme tolik vývaru, jak moc chceme mít omáčku hustou.

Na pánvi orestujeme cibule pokrájené na kostičky, utřený česnek, lžičku papriky a přisypeme naložené sójové maso. Necháme prohřát, přidáme zeleninové pyré a dochutíme octem, solí a muškátovým oříškem.

Sójové maso v zeleninovém pyré podáváme se zeleninovou oblohou a brambory.
user-icon

autor liddduska


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sójové maso v zeleninovém pyré

Zpět na recept