Sójové maso v mrkvi

Sójové kostky s dušenou mrkví - další z dietních obědů.


4.613x
30 min

Postup přípravy

Sójové kostky uvaříme 15 minut ve vodě, ve které rozpustíme 1 zeleninový bujón, poté přebytečnou vodu mírně vymačkáme.

Mrkev nastrouháme na hrubším struhadle a dusíme cca 10 - 15 minut. Přidáme sůl (opatrně), trošku pepře a ke konci dušení mrkev zakapeme šťávou z 1/3 citronu.
Podáváme se 150g brambor uvařených ve slupce.

Vím, že tento recept není nic úchvatného, ale kdo někdy držel redukční dietu, ten ví, že není jednoduché skloubit zdravé, vyvážené a přitom celkem dobře chutnající jídlo, protože jíst jen odtučněné jogurty a tuny zeleniny se prostě dlouhodobě nedá. Doufám, že mé recepty budou aspoň pro někoho inspirací pro zpestření.

Ingredience (v syrovém stavu) jsou psány na 1 porci hlavního jídla při redukci váhy.
user-icon

autor Smudlina1


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Sójové maso v mrkvi

Zpět na recept