Smraďoši z trouby

Recept na plněné špekáčky romadurem.


5.019x
30 min
2×

Ingredience

8 plátkůslanina
1 kscibule
4 ksšpekáček
1 ksromadur

podle chuti

sůl
mletý pepř

Postup přípravy

Špekáčky si podélně rozřízneme, aby vznikla kapsička na naplnění. Osolíme, opepříme. Vložíme trochu na půlkolečka nakrájené cibule a vtiskneme čtvrtku romaduru (rozčtvrcený podélně). Poklademe půlkolečky cibule a obalíme dlouhými plátky slaniny, aby spoj byl na spodu špekáčku. Smraďoše vložíme do pekáčku vyloženého pečícím papírem a upečeme v troubě. Smraďoše z trouby podáváme nejlépe s brambory nebo bramborovou kaší.
user-icon

autor Cucinna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smraďoši z trouby

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena