Smraďoši z trouby

Recept na plněné špekáčky romadurem.


5.019x
30 min
2×

Postup přípravy

Špekáčky si podélně rozřízneme, aby vznikla kapsička na naplnění. Osolíme, opepříme. Vložíme trochu na půlkolečka nakrájené cibule a vtiskneme čtvrtku romaduru (rozčtvrcený podélně). Poklademe půlkolečky cibule a obalíme dlouhými plátky slaniny, aby spoj byl na spodu špekáčku.

Smraďoše vložíme do pekáčku vyloženého pečícím papírem a upečeme v troubě.

Smraďoše z trouby podáváme nejlépe s brambory nebo bramborovou kaší.
user-icon

autor Cucinna


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smraďoši z trouby

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká