Smraďoši z mletého masa

Recept na karbanátky plněné olomouckými tvarůžky.


4.122x
45 min
3×

Ingredience

2 stroužkyčesnek
sůl
2 ksvejce
50 gstrouhanka
1 kscibule
2 lžičkypodravka
2 lžičkyprovensálské koření
500 gmleté maso
3 lžičkymletá sladká paprika
mletý černý pepř
125 golomoucké tvarůžky
5 dkglovecký salám

na obalení

strouhanka

podle potřeby

olej na smažení

Postup přípravy

Mleté maso smícháme s drobně nakrájenou cibulí, na malé kousky nakrájeným loveckým salámem a prolisovaným česnekem. Přidáme vejce, koření (bez soli) a strouhanku. Vše důkladně propracujeme. Přidáme sůl. Ze vzniklého masového těsta tvoříme placičky, na které vkládáme na tenčí plátky podél překrojené olomoucké tvarůžky. Následně tvarůžky do placiček zabalíme. Smraďoše z mletého masa obalíme ve strouhance, aby se placičky neslepily k sobě. Smraďoše z mletého masa smažíme do tmava na pánvi s olejem. Kontrola na talíři: Rozkrojíme karbanátek, rozpustí-li se tvarůžek, je všechno v pořádku. Karbanátek se neprosmažil a uvnitř jsme měli nízkou teplotu, pokud si sýr zachová tvar kroužku.
user-icon

autor nenuphar87

Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...

Poslat recept Smraďoši z mletého masa

Zpět na recept
Druh jídla
Hlavní chody
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena