Smetanový kedlubnový salát

Recept na zdravý salát, který si můžeme dát jako lehkou svačinku.


3.02x
25 min

Postup přípravy

Kedlubny oloupeme, omyjeme a nastrouháme na jemném struhadle. Petrželku nasekáme najemno. Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme, oloupeme a nakrájíme na kostičky.

Vše v misce promícháme, přidáme nakládaný kopr a vše lehce spojíme zakysanou smetanou. Podle chuti doplníme bílým pepřem, pouze nepatrně osolíme (nebo vůbec), protože nakládaný kopr bývá dost slaný. Můžeme přidat i špetku sušeného česneku.

Smetanový kedlubnový salát můžeme ihned podávat. Je to zdravá a na přípravu snadná svačinka, pro některé klidně i lehká večeře.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smetanový kedlubnový salát

Zpět na recept