Smetanový chřestový krém

Recept na chutnou smetanovou polévku z chřestu.


5.03x
30 min

Postup přípravy

Ve vývaru uvaříme brambory nakrájené na kostičky. Chřest oloupeme a spodní asi čtvrtinu odlomíme, bývá dřevnatá. Zbytek nakrájíme a dáme na 10 minut povařit. Hlavičky chřestu schováme k dozdobení, jsou křehké a uvaří se rychle.

Polévku rozmixujeme, případně přecedíme, dochutíme solí, pepřem a dozdobíme na másle osmaženými hlavičkami chřestu.

Smetanový chřestový krém ihned podáváme na stůl k jídlu.

Zdroj: Eklasa.cz
user-icon

autor Klasa


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smetanový chřestový krém

Zpět na recept