Vaření.czReceptySmetanová pomazánka s tuňákem

Smetanová pomazánka s tuňákem

Pomazánka, kterou si lehce připravíme, a o to rychleji sníme. Skvěle chutná na jakémkoliv pečivu.


4.315x
15 min
2×

Postup přípravy

Na pomazánku budeme potřebovat jednu střední cibuli, kterou oloupeme a nakrájíme na větší kostičky. Tuňáka slijeme z oleje, kdo chce pomazánku dietnější, použije tuňáka ve vlastní šťávě. Čerstvou pažitku nasekáme, lze použít i sušenou. Tvaroh spolu s kysanou smetanou (light nebo extra light) vyšleháme, přidáme cibuli, tuňáka a ochutíme solí a bílým pepřem. Přidáme asi 2 lžičky křenové pasty se smetanovou příchutí a nakonec vmícháme pažitku, se kterou nešetříme. Smetanovou pomazánku s tuňákem pořádně promícháme a dáme na pár desítek minut vychladit. Podáváme ji s čerstvým pečivem.
user-icon

autor Michy


Je nám líto, ale váš prohlížeč tuto funkci nepodporuje...


Poslat recept Smetanová pomazánka s tuňákem

Zpět na recept
Druh jídla
Pomazánky
Národní kuchyně
Česká

Dostávejte recepty e-mailem

Nechte si pravidelně zasílat dávku čerstvých dobrot přímo do vaší schránky.

Vareni.cz - objevte něco dobrého

Kontakt

  • Máte nějaký dobrý nápad, připomínku, nebovám něco na stránkách nefunguje? Neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím formuláře.

    Kontaktovat

Centrum.cz |Atlas.cz Economia 1999 - 2021. Všechna práva vyhrazena